Over mij

Wat zeggen anderen over Petra van Schagen?

Oprecht geïnteresseerd, ontwapenend, energiek, zonder oordeel, authentiek, attent, respectvol, resultaatgericht.

Roots

Opgegroeid in ondernemersgezin, waar een sterk geloof in zelfredzaamheid is ontstaan. Altijd gepusht om hard te werken, door te gaan en vol te houden. In de horeca veel geleerd over gastvrijheid en klantgerichtheid, maar ook over het bewaken van mijn eigen grenzen. Hierdoor kan ik mensen prima een spiegel voorhouden met behoud van goede sfeer en vertrouwen. Nu, met levenservaring op zak, lukt het mij om meer ontspannen in het leven te staan.

Missie

Ik wil een bijdrage leveren aan een positief en oprecht leven. Door een combinatie van beweging en stilstand neem ik mensen mee naar authenticiteit.

Hier hou ik van

Werk en gezin, sport en beweging, bos en strandbezoek in alle jaargetijden, reizen en mensen ontmoeten.

Greep uit gevolgde opleidingen, cursussen en trainingen

Loopbaanadvisering, Schouten en Nelissen; Stresscounseling, Sonneveldt; OPQ certificering, SHL Talent Measurement; Motiverend Coachen, Coaching & Co; Runninginstructor, Aart Stigter; Diverse workshops via beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals (NOLOC); Hotelschool.

Kies voor Groei stimuleert, reflecteert en activeert, zowel bij outplacement, re-integratie als bij loopbaanbegeleiding. Bel 06–4532 4347 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

kies-voor-groei-header-over-mij