Over mij

Roots

Opgegroeid in ondernemersgezin, waar een sterk geloof in zelfredzaamheid is ontstaan. Altijd gepusht om hard te werken, door te gaan en vol te houden. In de horeca veel geleerd over gastvrijheid en klantgerichtheid, maar ook over het bewaken van mijn eigen grenzen. Hierdoor kan ik mensen prima een spiegel voorhouden met behoud van goede sfeer en vertrouwen. Nu, met levenservaring op zak, lukt het mij om meer ontspannen in het leven te staan.

Missie

Ik wil een bijdrage leveren aan een positief en oprecht leven. Door een combinatie van beweging en stilstand neem ik mensen mee naar authenticiteit.

Hier hou ik van

Werk en gezin, sport en beweging, bos en strandbezoek in alle jaargetijden, reizen en mensen ontmoeten.

Greep uit gevolgde opleidingen, cursussen en trainingen

Loopbaanadvisering, Schouten en Nelissen; Stresscounseling, Sonneveldt; Progressiegericht Coachen, CPM, Train de Trainer; Motiverend Coachen, Coaching & Co; Runninginstructor, Aart Stigter; Diverse workshops via beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals (NOLOC); Hotelschool.

Kies voor Groei stimuleert, reflecteert en activeert, zowel bij outplacement, re-integratie als bij loopbaanbegeleiding. Bel 06–4532 4347 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kandidaten over mij:

Anne Marie:
Petra, jij hebt mij laten zien en ervaren wat er allemaal in mij zit en mij duidelijk gemaakt dat er zoveel mogelijk is! Ik heb er heel veel van geleerd!

Bas:
Met veel plezier ontwikkeladvies bij jou gedaan, deels op het Fort, deels online.
Erg fijn (én nuttig) dat jij je omvangrijke netwerk voor me hebt opengesteld, dank!

Roos:
Petra, dank voor alle inzet, de ruimte die ik kreeg. De ingezette interventies waren afwisselend, heb ik vooral ook als leuk ervaren en werden op het juiste moment ingebracht zodat het maximale bereikt kon worden. Petra, dank voor je persoonlijke coaching.

Saskia:
Dank voor al jouw input. Ik heb de sessies samen als fijn en veilig ervaren.

Hans:
Petra, je aanmoediging en reflectie bij de TMA talent analyse heeft me enorm geholpen richting de volgende fase van mijn loopbaan. Ik beveel jouw diensten van harte aan!

Annebeth:
Petra, het waren interessante en leuke gesprekken die mij veel inzicht gaven. Van alle gesprekken kreeg ik energie, want op een creatieve manier kom je tot inzichten.
Met jouw aanwijzingen, tips en aanmoediging heb ik gereageerd op de vacature waar ik uiteindelijk op ben aangenomen. Jij gaf me echt het vertrouwen om die brief te schrijven en hielp mij door te zeggen dat ik ook zelf nog “nee” kan zeggen na een sollicitatiegesprek.

Marlijn:
Bedankt lieve Petra, voor zowel het vinden van mijn koers als mijn vertrouwen op de arbeidsmarkt. Je hebt mij echt laten zien wat ik waard ben.

Nienke:
Bedankt voor de goede gesprekken en begeleiding!

Nana:
Ik wil je hiermee bedanken voor de begeleiding. Ik heb een hoop geleerd binnen de afgelopen 4 maanden.

kies-voor-groei-header-over-mij